“InnovativeTourism” isimli AB projemiz kabul edildi.

•  8 Temmuz 2018 Pazar

Okulumuzda görevli Dr. Öğr. Üyesi Murat Seyfi tarafından hazırlanan  ve 168.932 euro hibe almaya hak kazanan “InnovativeTourism” isimli AB projemiz kabul edildi. Projemiz Danimarka, İspanya, Hırvatistan, Romanya ve Polonya’dan bulunan ortaklar ile 6 aylık yoğun bir çalışma sonrasında hazırlanmıştır. Bu proje ile hem bölgemize hem de öğrencilerimize değer katacak uygulamaların yapılması planlanmaktadır. Projemiz 30 ay sürecek olup; projede kültürel değerlerimiz kullanılarak bölgenin turizm ve stratejik iletişim yönetimi çalışmalarına katkı sağlanması planlanmaktadır.

Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.