OKULUMUZUN MENTÖRLÜK ÇALIŞMALARI

OKULUMUZUN MENTÖRLÜK ÇALIŞMALARI

•  31 Ocak 2019 Perşembe

Okulumuzun bünyesinde faaliyet gösteren Danişmentliler Kulübü olarak yenilikçi ve girişimci odaklı çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda okulumuzun öğretim üyeleri  tarafından öğrencilerimize yapılan mentörlük faaliyetleri sonucunda; okulumuz öğrencilerinden Hacı Osman Cesur ve Büşra Er Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlen ve İsveç konsolosluğu tarafından finanse edilen Medya ve Şeffaflık konusunda düzenlenecek  beş (5) günlük eğitim programına katılmaya hak kazandılar. Ayrıca mezunlarımızdan Muhammed Doğru,  Avrupa Gönüllü Hizmetleri kapsamında Romanya’dan çalışma kabulü oldu.

Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak ve dünyanın farklı bölgelerindeki bilgi kaynaklarına ulaştırmak için, okulumuz öğretim üyeleri tarafından yapılan mentörlük çalışmaları devam edecektir.

Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.